Kysy lisää! 045 265 6161

Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmi Oy

Kukat kevään 

arkeen ja juhlaan

löydät meiltä!

Haudanhoitopalvelu

Haudanhoitopalvelua Enonkosken hautausmailla

Pidämme huolta omaistenne haudoista sopimuksen mukaan. Kesähoito sisältää sovitun määrän kukkia sekä niiden täydellisen hoidon elokuun loppuun saakka.

Kukat istutetaan kesäkuun 10. pv:n tienoilla, viikon varoajalla. Haudanhoitopalveluun kuuluu istutus, lannoitus, kastelu, kuihtuneiden kukkien nyppiminen sekä vierinurmen leikkaus. Vaihtokukkien istutus hoidetaan tarvittaessa samaan hintaan heinäkuun loppuun saakka kulloinkin saatavissa olevilla kukilla.

Kesäkukat siivotaan pois lokakuun aikana, jonka yhteyteen voi halutessaan myös ostaa syysistutukset havutuksineen. Osa havutuksen tuotosta menee LC Enonkosken toiminnan hyväksi. Kevääksi on myös mahdollista tilata lumien lähdettyä haudan kevätsiivous ja orvokkien istutus. Kynttilöiden ja leikkokukkien toimitus onnistuu myös haluttuna ajankohtana ympäri vuoden. Kysy tarjous!

Yhteydenottolomake

Pyydä tarjous, kysy lisää palveluista tai anna palautetta. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmi Oy
Enonkoskentie 7 T
58175 ENONKOSKI

Y-tunnus: 23452253
Puh: +358452656161

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kukka- ja Sekatavarapuoti Enonkosken Kodinhelmi Oy | Enonkoskentie 7 T | 58175 ENONKOSKI | 045 265 6161 | info@enonkoskenkodinhelmi.fi